Minipivovar U Orloje sousedí s restaurací. Dvě nádrže o objemu 750 litrů stojí přímo vedle výčepu, spilka a tanky se zrajícím pivem jsou v zadní části restaurantu.
V minipivovaru se vaří místní pivní speciály, které restaurant nabízí:
- Žatecký Samec 11° (pivo stejného jména se vařilo v Žatci již ve 13. století)
- Chrámové tmavé 11°
- Chmelový ležák 12°
Příležitostně se v minipivovaru vaří i sváteční piva, napříkad v březnu 2012 jste zde mohli ochutnat téměř čtrnáctistupňovou Královnu. Živé pivo, které Restaurant u Orloje servíruje, je uvařené výhradně z domácích ingrediencí podle tradiční české receptury a vyznačuje se příjemnou hořkostí typickou pro pivo z žateckého chmele.
Zatím žádné recenze. Buďte první.
Pokud chcete napsat hodnocení, musíte se přihlásit.