Web běží v testovací verzi

Veselka

ZÍSKANÁ OCENĚNÍ Regionální potravina roku 2014 – světlá Bedřichova jedenáctka Zlatá pivní pečeť 2015 – světlá…

Veselka

ZÍSKANÁ OCENĚNÍ Regionální potravina roku 2014 – světlá Bedřichova jedenáctka Zlatá pivní pečeť 2015 – světlá Bedřichova jedenáctka HISTORIE PIVOVARU A VÝROBA PIVA Minipivovar byl založen v říjnu roku 2013. Jedná se o jeden z nejmenších pivovarů v České republice s ročním výstavem cca 300 hl. Stabilně dodáváme pivo pouze do naší restaurace. Všechna piva vyrábíme klasickou českou technologií – varna, spilka, ležácký sklep. Varna Vaříme dekokčním způsobem na dva rmuty. Slad dovážíme z humnové sladovny v Dobrušce. Používáme český chmel /nejvíce premiant a žatecký poloranný červeňák/, příležitostně i jiné české odrůdy. Spilka Používáme kvasnice spodního kvašení. Hlavní kvašení probíhá v otevřených kvasných kádích při teplotách do 10 st. C. Ležácký sklep Teplota v prostoru ležáckých tanků je 2 až 3 st. C. Naše pivo dozrává v případě jedenáctky 21 dní a déle, silnější piva o několik týdnů déle. EXKURZE PO MINIPIVOVARU Exkurzi je nutné domluvit předem s panem sládkem na telefonu 775 99 88 69. Exkurze vč.ochutnávky 0,3l světlého a 0,3l polotmavé jedenáctky = 50,-Kč / osobu. Maximální počet návštěvníku na jedné exkurzi je z důvodu malých prostor omezen na deset osob. Prohlídku lze domluvit individuálně i pro menší skupinku či jednotlivce /minimální sazba 150,-Kč = prohlídka s ochutnávkou a přednáškou/ Délka trvání prohlídky cca 30 minut plus volná diskuse. MODEROVANÉ DEGUSTACE PIVA Pro firmy, jednotlivce či zájmové skupinky lze dojednat moderovanou degustaci s ochutnávkou několika pivních stylů. Cenu, dobu trvání a množství degustovaných piv lze domluvit individuálně na tel. 775 99 88 69.


Co vaříme

Hodnocení

Zatím žádné recenze. Buďte první.

Napsat hodnocení

Pokud chcete napsat hodnocení, musíte se přihlásit.