Již pod taktovkou nového vlastníka pivovar významně zvýšil svou výrobní kapacitu – v roce 2010 došlo k rozšíření ležáckého sklepa a instalaci 16 nových ležáckých tanků, v roce 2012 potom k otevření nové spilky s 10 otevřenými kvasnými káděmi.
Pivovar každý rok investuje nemalé prostředky do výrobních zařízení. V nedávné době uvedl do provozu dva nové roboty na paletizaci a depaletizaci sudů a přepravek, které nahradily těžkou manuální práci, instaloval již třetí linku na stáčení sudů nebo vybudoval linku na stáčení 5l soudků.
V roce 2012 se pivovar zařadil mezi české inovátory ve výrobě nealkoholických nápojů. Nejprve zakoupil nové zařízení, umožňující vyrábět limonádové sirupy z bází přímo v pivovaru.
Pivovar obdržel mnoho ocenění za kvalitu svých výrobků. V roce 2011 obdržel v soutěži Brno TOP 100 titul Společnost roku.
Černohorský Matouš je pivo plné chuti s vyšší hořkostí, které vystupuje z řady klasických ležáků svým…
Černohorský Tas je typické české pivo charakteristické vyváženou chutí a vynikající pěnivostí. Po napití zanechává…
Páter je velmi oblíbený pro svůj kvalitní říz, chuťovou vyváženost a vynikající pěnivost.
Černohorský Ležák se vyrábí z těch nejkvalitnějších surovin podle jedné z nejstarších receptur na …
Černá Hora Sklepní se před stáčením nefiltruje a tak nepřichází o kvasinky, které dodávají tomuto pivu…
Pivo je typické tmavou granátovou barvou. Vyniká vysokou plností a vyšší sladkostí. Použití bavorského,…
Pivo Velen se vyrábí pomocí speciálních kvasinek svrchního kvašení, nejméně polovina sladu je připravena z …
Toto pivo je charakteristické svojí vyrovnanou plností a jemnou borůvkovou příchutí, která je vyvážena tak, aby…
Tento speciál se vyznačuje dobrou pěnivostí, zlatohnědou barvou, dobrým řízem a plnosti, tedy vlastnostmi,…
Nealkoholické polotmavé pivo Forman se vyrábí unikátní technologií šetrného odpaření alkoholu z hotového piva…
Zatím žádné recenze. Buďte první.
Pokud chcete napsat hodnocení, musíte se přihlásit.